Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/estherbaltzer.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Personlig træning

Få mere ud af din træning

E

Vi når dine mål

Sammen lægger vi en plan for, hvordan du kan nå dine mål. Vi tilpasser træningen præcis efter dine behov, og efter hvad din krop behøver for at udvikle sig.
E

Din tid er værdifuld

Derfor er det vigtigt for mig, at træningen er effektiv og at hvert element af din træning har til formål at flytte dig tættere på dit mål.
E

Få lagt et træningsprogram

Har du ikke tid til at mødes med mig, tilbyder jeg også træningsprogrammer samt vejledning til hvordan du bedst kan komme videre med din træning.
E

Skræddersyet træningsprogram

Programmet tilrettelægges efter dig, dit udgangspunkt og dine mål. – På den måde kan du træne, når det passer dig, og vi kan sammen rette programmet til undervejs, så vi er sikre på, at du har de bedste betingelser for at nå dit mål.

Priser

Jeg foretrækker, at vi tager udgangspunkt i dig og lægger et forløb og en pris derefter. Alle træninger er inkl. adgang til Charlottehaven Health Clubs svømmehal, dampbad og træningsareal.

1 træning

kr. 1.199
  • Adgang til Charlottehavens Health Clubs faciliteter +En times intens træning +Træningsprogram +Kostvejledning +Håndklæde og vand
Bestil nu

5 træninger

kr. 5.499
  • Adgang til Charlottehavens Health Clubs faciliteter +En times intens træning +Træningsprogram +Kostvejledning +Håndklæde og vand
Bestil nu

10 træninger

kr. 9999
  • Adgang til Charlottehavens Health Clubs faciliteter +10 timers intens træning +3 måneders træningsforløb +Kostvejledning +Håndklæde og vand +Personlig tilrettelagt træningsprogram
Bestil nu

Vi tilrettelægger som udgangspunkt et tre måneders forløb med fokus på at få det optimale ud af din træning. Der tages naturligvis højde for dine personlige ønsker i dit unikke træningsforløb

  • Udholdenhed 80%
  • Fart 50%
  • Styrke 75%
  • Kondition 60%

Resultaterne er fantastiske!

“Det er snart et år siden vi trænede sidste gang, men jeg er bare simpelthen stadig SÅ glad for resultatet! Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde noget ved det og forstår ikke hvorfor jeg ikke fandt dig noget før!”

Læs flere udtalelser

Hvad siger mine kunder?

Et udpluk af udtalelser fra glade kunder!

Jeg kontaktede i sin tid Esther, fordi jeg godt ville blive hurtigere og bedre til løb, og godt ville stramme lidt op hist og her. Der er ikke nogen tvivl om, at Esther var den perfekte til jobbet som personlig træner, og i løbet af no time havde jeg rykket mig ekstremt meget!

Der er fuld knald på fra start til slut når man træner med Esther, og hendes energi er bare fantastisk og smitter i den grad af.

Selve forløbet har været super professionelt, og at man kan forandre sin krop så meget og få energiniveauet op, på forholdsvis kort tid (8 uger), synes jeg er helt fantastisk.

Josephine

Esther er fantastisk som coach! Hun lægger et program som er skræddersyet til dig og presser en til at yde maks. på den super gode måde.

Jeg opnåede præcist de resultater som jeg havde ønsket mig og det har givet mig lyst til at prøve kræfter med længere løb end mit første mål var.

Jeg anbefaler meget gerne Esther fordi hun er dygtig og motiverende 🙂

Tina Askholm

At træne hos Esther er en helt igennem positiv oplevelse. Entusiastisk og med godt humør forstår hun at tage udgangspunkt i den du er og tilrettelægge træningen derefter, men samtidig sørger hun for at du bliver presset.

Jeg har trænet hos Esther i snart 1.5 år og selvom det har været dyrt, så har det været det hele værd.

Den personlige træning har selvfølgelig været meget intens og derfor meget givende, men jeg har også været “presset” ind i et Kickstart forløb som har været både sjovt og udfordrende.

Anne Kathrine

Pin It on Pinterest