Personlig løbetræning

Få lagt et træningsprogram, der passer specifikt til dig og dine mål.

Løbeprogrammer

Få lagt et skræddersyet træningsprogram med mulighed for rådgivning og vejledning om holdning og teknik.

Esther Sabine Baltzer

Esther Sabine Baltzer

Løbeinstruktør, sportscoach og personlig træner

Esther er en passioneret løber, der brænder for at undervise og udvikle andre i løb. Esther har undervist i sport de sidste 10 år og ved, hvordan man motiverer og skaber rammer for, at alle kan udvikle sig på tværs af niveauer.

Louise Sand Thomsen

Louise Sand Thomsen

Kostvejleder og personlig træner

Louise er uddannet Prof. Bachelor i Ernæring & Sundhed, fra Aarhus Via University og har i 2 år arbejdet som kostvejleder for bl.a. FC Midtjylland, FCM Håndbold samt certificeret personlig træner. Derudover har hun taget diverse kurser efterfølgende.

John Allan Jessen

John Allan Jessen

Personlig træner

John er uddannet diplomtræner inden for styrketræning og personlig træning, igennem Dansk Idræts Forbund, på Aalborg sportshøjskole. Her har han arbejdet med alt fra general styrketræning, sportsspecifik styrketræning , til politiatleter som skal trænes op til politiets fysiske optagelsesprøve.

 Jesper Mølgaard

Jesper Mølgaard

Løbeinstruktør og personlig træner

Jesper er tidligere mellemdistanceløber på det danske ungdomslandshold og har “på sine gamle dage” gået trænervejen, hvor fokus og interessen for løb har været i højsædet.

Nyheder fra bloggen

Seneste nyt fra min blog

Danskernes favorit med et twist af kål

Danskernes favorit med et twist af kål

En undersøgelse over danskernes middagsvaner fra 2015, foretaget af Madkulturen, påpeger pizza som en af danskernes favoritspise til middagsmåltidet. Pizza hiver faktisk sølvmedaljen hjem, og er som alle bekendt tilgængelig på både restauranter, som take away,...

Det røde guld

Det røde guld

Rødbede juice Denne juice er klart min favorite. Den smager fantastisk og samtidig er alle ingredienser brugbare og som guld for din krop. Opskrift: 1 kg rødebede 200 g ingefær 1 citron 2 æbler Fremgangsmåde: Rødbeder skælles (medmindre du har denne smarte mulit...

Pin It on Pinterest