Om mig

Lidt om mig, min baggrund og tidligere jobs

Om Esther Baltzer

Jeg elsker at bevæge mig og brænder for, at formidle glæden ved motion og sund livsstil videre til andre.

Jeg er formidler med stort F og er så heldig at være selvstændig med netop det som jeg brænder for. At få mennesker til at nå deres mål og tror på at de er i stand til at gøre ting de ikke turde håbe på.

Min træning

Det er vigtigt for mig, at du når dine mål, ser resultater, samtidig med at du oplever glæden ved at træne. Det er glæden ved træning der på sigt holder din motivation oppe. Det er ”lysten der driver værket”, og det skal være lysten til at træne der driver dig, og ikke din dårlige samvittighed! Sammen knækker vi koden og finder frem til dit indre drive, så du opnår de resultater du ønsker dig! Jeg er overbevidst om, at alle kan lære at elske at træne. Nogle har bare brug for hjælp til at komme i gang eller komme videre i sin træning.

Din tid er kostbar, derfor er det vigtigt for mig, at træningen er målrette og effektiv. Jeg går ind for at arbejde med kroppen, og udvikle den. Det handler om at finde ud af hvad der fungere for netop dig. Ingen mennesker eller kroppe er ens – der er ikke én  måde der fungere for alle. Derfor er mit udgangspunkt altid i dig. Det handler om, at elske at bruge det man har – at blive den bedste udgave af sig selv.

Jeg ønsker at du afslutter dit for løb hos mig med en succes oplevelse – at du har opnået dine mål, har fået troen på at du kan, samt lysten til at udfordre dig selv!

Kompetencer

Esther er en passioneret løber, der brænder for at undervise og udvikle andre i løb. Derfor stiftede hun Løbe-Skolen i 2013. Esther har undervist i sport de sidste 10 år og ved, hvordan man motiverer og skaber rammer for, at alle kan udvikle sig på tværs af niveauer.

Esther tager udgangspunkt i kroppens nuværende kapacitet og bygger videre på den ved at fastlægge den enkeltes form og arbejde derfra mod de ønskede resultater.

“Det handler om at elske og bruge det man har. Jeg stræber ikke efter at blive den hurtigste, men efter at blive den bedste udgave af mig selv”, siger Esther.

Bedste løbeoplevelse

“At gennemføre mit første halvmarathon og at finde ud af, at jeg kunne løbe forholdsvis hurtigt af en kvindelig motionist at være. Derudover er det at lære at elske løb, da det har givet mig en fantastisk frihed, smukke naturoplevelser og mental styrke.”

“Jeg elsker, at jeg kan have løb med overalt. Løbeskoene har altid en plads i rejsetasken – hvad enten det er en hyggeferie, forretning eller et løb man skal til.”

Esthers resultater

 • 5 km: 19.58
 • 10 km: 41.28
 • Halvmarathon: 1.31.52
 • Marathon: 3.28.22
 • Styrke 50% 50%
 • Mobilitet 80% 80%
 • Kondition 90% 90%
 • Fart 67% 67%
 • Udholdenhed 82% 82%
 • Kost 33% 33%
 • Vægttab 60% 60%
 • Koordination 40% 40%
Min historie

Jeg har altid elsket at bevæge mig. Jeg har svømmet og redet i mange år indtil jeg fik øjnene op for hold fitness. Det var en ny måde, at presse sig selv på og opleve stemningen sammen med andre. Efter at have været medlem i et fitness center i blot 3 måneder, tog jeg derfor instruktøruddannelsen, så jeg kunne formidle min glæde ved bevægelse og træning videre til andre. Herefter uddannede jeg mig til personlig træner og tog endvidere uddannelser/kurser inden for anatomi, fysiologi, NLP coaching uddannelse.

Efter flere års træning, hvor jeg udviklede mig selv og trænede andre, stødte jeg på en mur, eller nærmere ingen mur! Jeg manglede udfordring! Jeg manglede noget der var hårdere og sværere for mig – jeg manglede nye mål.

Løb var ikke noget jeg var specielt glad for, faktisk synes jeg at løb var utrolig kedeligt, og på det tidspunkt havde jeg aldrig løbet længere end 5 km. Derfor blev udfordringen til mig selv, at løbe et halvmarathon. Jeg var egentlig ikke interesseret i at løbe langt, men mere i at opleve det der ”flow” alle løbere talte om. Runners high , som skulle være så lækkert.

Det var vinter. Det var minus grader. Det var hårdt og det gik langsomt. Det krævede mental styrke at løbe de 3 ugentlige pas, men efter 7 uger oplevede jeg en morgen ”flow”. Det var så fedt – og jeg var blevet en ægte løber.

Løb er fantastisk! Det er nemt hele tiden at finde nye mål og udfordre sig selv gennem løb. Og så kan alle løbe – alle kan være med!

Min træning

 Jeg elsker de udfordringer og succes oplevelser jeg får igennem min træning. Hver træning tæller og har en succes oplevelse med sig.

Min træning er min egen, og kun afhængig af mig, den er min og jeg nyder hver gang jeg har trænet lidt hårdere eller løbet lidt hurtigere. Træning handler om at udfordre sig selv og se hvor meget man i virkeligheden er i stand til, samtidig handler træning i høj grad om, at lære at lytte til sin krop og kende dens signaler.

Kroppen er fantastisk til at fortælle os hvad den har brug for, dog er vi ikke altid så gode til at lytte.

At forstå sin krop, kende dens grænser og vide hvad den er i stand til, er en essentielt del af det at være sund.

Træningsfilosofi
 • Alle kan lære at elske at træne
 • Formidle glæden ved at bevæge sig
 • Træning skal være effektiv, give lyst til mere og bringe dig tættere på dit mål
 •  Udgangspunkt og respekt for den enkeltes person såvel mentalt som fysisk

Gennem de sidste 10 år har Esther guidet, coachet motiveret, inspireret og trænet mange forskellige personer til at nå deres mål. Med baggrund og erfaring i at undervise med en dybere teoretisk tilgang  er hun meget opmærksom på hvordan man motiverer og hvordan man på bedste vis kan føre andre til endnu bedre resultater.

Esther støtter den enkeltes tro på sig selv og/eller at opleve nye personlige niveauer, gennem personlig træning og løbecoaching ,for såvel nybegyndere som erfarne ledere.

Esther er selvstændigt som personlig træner, løbeinstruktør/og coach.

Ejer og iværsætter bad Løbe-Skolen.

Derudover arrangere og afholder Esther træningsevents, samt foredrag om at blive bedre til at forvalte sin egen løbetræning

Presse

Esther Baltzer er entusiastisk person, der brænder for at give sin glæde ved motion og bevægelse videre til andre. Med stort personligt engagement motiverer hun såvel grupper som den enkelte  i at nå nye mål indenfor bevægelse.

Hun er professionel og resultatorienteret med erfaringer og kompetencer inden for Løb, undervisning, fitness og organisation

Arbejde
 • Esther underviser på DGIs løbetræner uddannelse.
 • Esther Skriver artiklet og fungere som løbeekspert hos Iform. 
 • Esther er tilknyttet forskellige steder som løbeansvarlig , f.eks. Charlottehaven, Sparta (købehavns kvindeløb) og DGI.
 • Esther kører løbeforløb for flere forskellige virksomheder bl.a. Novo, KODA, SKAT, HP og KLARadvokaterne.
 • Esther var hovedtræner på københavns kvindeløbs træning op til deres løb. Her planlægger hun træningerne, sørger for udførslen, samt varetager de sociale medier herom.
 • Ud over den personlige/holdtræning  underviser Esther til forskellige store arrangementer, f.eks. Københavns kvindeløb, Alt for damerne kvindeløb, skole OL , Danmarks Radio i deres Aftenshow, opvarmning for div løb.og træningcamps
 • Esther er sportsmodel for bladet ”I Form ” DVD og øvelser i bladet.
 • Esther har tillige skrevet artikler og/eller medvirket som ekspert til Iform, FIT, magasinet helse, fitnessdk, GO.
Uddannelse
 • Bachelor in education, idræt og ernæring
 • Personlig Træner
 • NLP sport performance coach
 • Holdinstruktør i div hold dans, yoga, styke, puls, løb osv
 • Uddannelse indenfor anatomi, og fysiologi.
 • Uddannet personlig træner fra instruktør skolen.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* Påkrævede felter

Pin It on Pinterest