Dit personlige løbeprogram

Et løbeprogram, der faktisk rykker din løbetræning!

Løbeprogram med vejledning

1 månedligt løbeprogram, der er skræddersyet til dine behov. Men her får du også mulighed for vejledning, når det passer dig.

Dette foregår enten telefonisk eller over email. Jeg garanterer svar indenfor 24 timer.

Her kan du spørge om alt. For eksempel en skade du kan mærke er på vej, hvorfor du laver de forskellige pas, hvordan kroppen skal føles osv. Der findes ingen dumme spørgsmål!

Pris: 550 kr./md.

Løbeprogram med personlig løbetræner

1 personligt løbeprogram hver måned + 1 time hver måned, hvor du mødes med mig som din personlig løbetræner.

Dette er en time, hvor vi løber sammen, træner koordination og teknik, måske tager en test, og presser dine grænser lidt ekstra.

Fordelen ved et personligt, månedligt program + personlig træning er, at vi kan tilpasse øvelser og træning lige til dig. Vi kan rette løbeteknik og sørge for, at du løber i rette tempo.

Det er dig og din krop, der er i fokus.

Pris: 1.099 kr./md.

Er du nysgerrig på, om det her er det rigtige for dig, er du velkommen til at booke en gratis introsamtale her (uforpligtende)

Tag din løbetræning til næste niveau med en personlig løbetræner i København

Uanset om du aldrig har løbet før, er begyndt for nyligt, eller er rutineret løber, kan jeg som personlig løbetræner hjælpe dig.

Jeg holder til på Østerbro i København, hvor vores løbetræninger sammen vil finde sted.

For begynderen

Kom godt i gang med din løbetræning

Er du begynder eller har du aldrig rigtig motionsløbet før, og gerne vil i gang, er det vigtigt, du kommer godt fra start.

Der er nemlig stor risiko for skader og ødelagt motivation i starten, hvis du ikke har den rigtige teknik og tilgang.

Ved at indgå et samarbejde med en personlig løbetræner, kan du minimere risikoen for skader. Du vil sandsynligvis også kunne mærke en hurtigere fremgang i din form og præstationer.

Professionel løbecoach hjælper dig effektivt mod dit mål

Jeg er uddannet personlig træner og løbeindstruktør, og kan derfor hjælpe dig sikkert i gang.

Jeg lægger et skræddersyet løbeprogram, der tager udgangspunkt i din nuværende form. Derudover hjælper jeg dig med at sætte ambitiøse, men realistiske mål, så du har noget at gå efter.

Går du helhjertet til værks, vil du opleve fremgang løbende. Her sørger jeg for at tilpasse dit løbeprogram, så det hele tiden er aktuelt og fører dig i retning af dine mål.

Som personlig løbetræner går jeg meget op i, at de skal være sjovt at motionere.

Derfor lægger jeg også stor vægt på at give dig nogle mentale redskaber, der hjælper dig – også på de grå dage!

For den øvede

Bliv en hurtigere løber

Har du allerede passeret begynderstadiet, og vil betegne dig selv som øvet, er der sandsynligvis stadig rig mulighed for forbedring.

Da du er landet på denne side er der en vis sandsynlighed for, at din løbetræning eller dine resultater ikke er helt, som du ønsker.

Selvom man er en rutineret løber, er der i de fleste tilfælde stadig noget, man kan justere på.

Mange øvede løbere oplever, at deres resultater på et tidspunkt “flader ud”, og stagnerer.

Den hurtigste fremgang ses altid i starten. Derfor kan det godt være lidt demotiverende, når det kniber med at forbedre ens præstationer.

Sig farvel til stillestående resulater 

Med mig som personlig løbetræner kan jeg hjælpe dig med at forbedre, ikke kun din teknik og tider, men også dit mindset.

Jeg udformer et skræddersyet løbeprogram, der tager højde for dit nuværende niveau, samt hvad du ønsker at opnå med din løbetræning. Jeg sørger derudover for at tilpasse dit løbeprogram i takt med din udvikling, så det heletiden er realistisk, men også udfordrer dig.

Alt sammen så du bliver en hurtigere- og mere mentalt stærk løber.

Sammen når vi dine mål!

Graviditet og efterfødsel

Graviditet og efterfødsel kan for nogle, set gennem træningsbriller, være uoverskuelige perioder. Måske har du stået i situationen før. Måske ikke. Uanset hvad sker der meget med kroppen, og det kan være svært at vide, hvordan man bør gribe sin løbetræning an.

Her kan jeg hjælpe dig! Jeg er uddannet inden for personlig træning af kvinder, der er under graviditet eller efterfødsel. Jeg har derudover praktisk erfaring med løbeprogrammer og personlig løbetræning til kvinder under deres graviditet og efterfødsel.

Jeg gør mit bedste for at skabe et trygt og nærværende forløb. Jeg tager dig i hånden, og fører dig hele vejen i mål – uanset dit ambitionsniveau.

Løbeberegner

Hvis du ønsker at finde frem til dit nuværende niveau, har RunningNow lavet en god løbeberegner. Dermed kan du tage en løbetest og indtaste dine resultater, så du kan blive klogere på dit løbetempo.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* Påkrævede felter

Har du lyst til at være med?

Få lagt et løbeprogram, der passer specifikt til dig og dine mål – indenfor den tidsramme, der passer dig

 

Jeg tilbyder også personlig styrketræning,

som du er velkommen til at læse mere om.

Pin It on Pinterest