Personlig træning i København

- Få mere ud af din styrketræning gennem personlig træning i København
Kontakt mig

Nå dine mål gennem personlig træning

Personlig træning er effektiv træning. Det handler om at styrke svagheder og træne målrettet.  Jeg kan sørger for du når dine mål, jeg vil udfordre dig og sørger for, så du rykker dig mest muligt på en sund måde.

Vi tilpasser træningen dig og dine mål, med øvelser præcis efter hvad din krop behøver for at udvikle sig.

Din tid er værdifuld

Det er vigtigt for mig, at yde effektiv vejledning. Alle øvelser i din styrketræning skal flytte dig tættere på dit mål.

Jeg ved, at du har rigeligt at se til. Derfor sørger jeg for, at din træning er så effektiv som muligt.

Jeg udformer et skræddersyet træningsprogram til dig med de øvelser, der passer bedst til dig, dit udgangspunkt og ambitioner.

Få lagt et personligt træningsprogram

Dermed er et personligt træningsprogram til styrketræning også inkluderet. På den måde kan du styrketræne, når det passer dig, og ikke kun når vi mødes.

Programmet indeholder også vejledning til, hvordan du bedst kan komme videre med din styrketræning.

Træningsprogrammet til styrketræning tilrettelægges efter dig, dit udgangspunkt og dine mål. På den måde kan du bevæge dig mere effektivt og målrettet mod de resulater, du ønsker at opnå.

Skræddersyet program

På vores 1:1-træninger kommer jeg blandt andet til at identificere dit nuværende niveau. På baggrund af dette kan jeg udforme et personligt træningsprogram, der er skræddersyet til dig.

Under vores træninger viser jeg dig, hvordan du udfører øvelserne korrekt. På denne måde aktiverer du musklerne korrekt og undgår skader. Alle vores træninger vil foregå på Østerbro i København.

Vi tilretter programmet undervejs, så vi er sikre på, at du har de bedste betingelser for at nå dit mål.

Graviditet og efterfødsel

Graviditet og efterfødsel kan for nogle, set gennem træningsbriller, være uoverskuelige perioder. Måske har du stået i situationen før. Måske ikke. Uanset hvad sker der meget med kroppen, og det kan være svært at vide, hvordan man bør gribe sin styrketræning an.

Her kan jeg hjælpe dig! Jeg er uddannet inden for personlig træning af kvinder, der er under graviditet eller efterfødsel. Jeg har derudover praktisk erfaring med skræddersyede træningsprogrammer og personlig træning af kvinder under deres graviditet og efterfødsel.

Jeg gør mit bedste for at skabe et trygt og nærværende forløb. Jeg tager dig i hånden, og fører dig hele vejen i mål – uanset dit ambitionsniveau.

Læs mere om graviditets- og efterfødselsforløbet

Priser

Vi tager udgangspunkt i dig, og lægger et forløb og en pris derefter.

Alle træninger er inkl. adgang til Charlottehaven Health Clubs svømmehal, dampbad og træningsareal på Østerbro i København.

Vi tilrettelægger som udgangspunkt et tre måneders forløb med fokus på at få det optimale ud af træningen. Der tages naturligvis højde for dine personlige ønsker i dit unikke træningsforløb. Derfor er dét træningsprogram, du får lagt til din styrketræning pakket med øvelser, der er rettet mod de mål, du har for din træning.

Er du nysgerrig på, om det her er det rigtige for dig, er du velkommen til at booke en gratis introsamtale her (uforpligtende)

Lidt om mit fysiske niveau

  • Udholdenhed 80% 80%
  • Fart 50% 50%
  • Styrke 75% 75%
  • Kondition 60% 60%

Resultaterne er fantastiske!

“Det er snart et år siden vi trænede sidste gang, men jeg er bare simpelthen stadig SÅ glad for resultatet! Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde noget ved det og forstår ikke hvorfor jeg ikke fandt dig noget før!”

Hvad siger mine kunder?

Et udpluk af udtalelser fra glade kunder!

Jeg kontaktede i sin tid Esther, fordi jeg godt ville blive hurtigere og bedre til løb, og godt ville stramme lidt op hist og her. Der er ikke nogen tvivl om, at Esther var den perfekte til jobbet som personlig træner, og i løbet af no time havde jeg rykket mig ekstremt meget!

Der er fuld knald på fra start til slut når man træner med Esther, og hendes energi er bare fantastisk og smitter i den grad af.

Selve forløbet har været super professionelt, og at man kan forandre sin krop så meget og få energiniveauet op, på forholdsvis kort tid (8 uger), synes jeg er helt fantastisk.

Josephine

Esther er fantastisk som coach! Hun lægger et program som er skræddersyet til dig og presser en til at yde maks. på den super gode måde.

Jeg opnåede præcist de resultater som jeg havde ønsket mig og det har givet mig lyst til at prøve kræfter med længere løb end mit første mål var.

Jeg anbefaler meget gerne Esther fordi hun er dygtig og motiverende 🙂

Tina Askholm

At træne hos Esther er en helt igennem positiv oplevelse. Entusiastisk og med godt humør forstår hun at tage udgangspunkt i den du er og tilrettelægge træningen derefter, men samtidig sørger hun for at du bliver presset.

Jeg har trænet hos Esther i snart 1.5 år og selvom det har været dyrt, så har det været det hele værd.

Den personlige træning har selvfølgelig været meget intens og derfor meget givende, men jeg har også været “presset” ind i et Kickstart forløb som har været både sjovt og udfordrende.

Anne Kathrine

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* Påkrævede felter

Pin It on Pinterest