Referencer

Udtalelser fra kunder

Sagt om Esther

Esther er fantastisk som coach! hun lægger et program som er skræddersyet til dig og presser en til at yde maks. på den super gode måde.

Jeg opnåede præcist de resultater som jeg havde ønsket mig og det har givet mig lyst til at prøve kræfter med længere løb end mit første mål var.

Jeg anbefaler meget gerne Esther fordi hun er dygtig og motiverende 🙂

Tina Askholm

Det er snart et år siden vi trænede sidste gang, men jeg er bare simpelthen stadig SÅ glad for resultatet! Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde noget ved det og forstår ikke hvorfor jeg ikke fandt dig noget før!

Nå, men i hvert fald, resultaterne holder (er endda blevet en smule mindre :)) og vil egentlig bare gerne sige tak for det. Jeg sender dig en venlig tanke hver gang jeg køber nyt tøj 🙂

Mette

Der er fuld knald på fra start til slut når man træner med Esther, og hendes energi er bare fantastisk og smitter i den grad af. Selve forløbet har været super professionelt, og at man kan forandre sin krop så meget og få energiniveauet op, på forholdsvis kort tid (8 uger), synes jeg er helt fantastisk.

Jeg har altid været vild med at løbe, men at være i en form hvor man virkelig kan løbe langt uden at blive mega forpustet er bare en lækker følelse. Vigtigst af alt nåede jeg til et sted, hvor jeg ikke ville ændre på mere på mig selv! Jeg har dertil fået en masse redskaber og teknikker, så jeg faktisk føler, at jeg kan stå på egne ben.

Jeg fortsætter dog på Esthers løbehold, så helt slipper hun ikke for mig 🙂

Josephine

At træne hos Esther er en helt igennem positiv oplevelse. Entusiastisk og med godt humør forstår hun at tage udgangspunkt i den du er og tilrettelægge træningen derefter, men samtidig sørger hun for at du bliver presset.

Jeg har trænet hos Esther i snart 1.5 år og selvom det har været dyrt, så har det været det hele værd.

Den personlige træning har selvfølgelig været meget intens og derfor meget givende, men jeg har også været “presset” ind i et Kickstart forløb som har været både sjovt og udfordrende.

Anne Kathrine

Sagt om Løbeskolen

Jeg synes, at alle 4 træninger var gode. Det var noget nyt hver gang, som jeg blev klogere på og I har været gode til at gøre det hele forståeligt.

Esther har en helt fantastisk udstråling og energi, hun har været god til at håndtere os 25-30 løbere, og hun har været smadder god til at motivere os, mange tak!

Har fået undervist omkring teknik så mange gange, men denne forstod jeg bedre

Sagt om Kickstart

Jeg har været super tilfreds med dette løb.

Det var virkelig en kickstart på året og en ny livsstil! Jeg har fået meget mere motivation til at træne regelmæssigt og spise fornuftigt, da jeg tydeligt kan se, hvor stor en forskel det gør – og hvor hurtigt man opnår resultater!

Det har været super godt!

Det kræver høj kvalitet af træningen at få mig ud af sengen kl. 5.40 flere gange om ugen!!

Jeg er blevet gladere for min krop og jeg har fået rigtig meget motivation til at træne regelmæssigt og spise sundere.

Det gør virkelig en markant forskel, og jeg har det meget bedre i min krop!

Jeg forventede at blive stærkere og sundere! Og at blive udfordret på min udholdenhed.

Alt er blevet indfriet 🙂

Jeg har haft svært ved at motivere mig selv til at komme til træning.

Min forventning var, at denne bootcamp ville gøre det nemmere, da man ville føle sig mere “forpligtet” – og det gjorde jeg helt bestemt.

Jeg synes kombinationen af en lille gruppe og individuel træning har været super god!

Der har været mulighed for at få fokus fra trænerne, men samtidig har der været nogle af dele oplevelserne og forløbet med.

Det fungerer super godt. Man føler sig ikke overset som til normal træning, hvor jeg tit kan være nervøs for, om min teknik er korrekt osv.

Desuden presser man sig selv lidt ekstra, når man ved man ikke kan stå og gemme sig bag andre.

Det har været godt også at have PT, men det har føltes nemmere at komme til træning, fordi der opstod lidt holdånd.

Lidt som når man går til fodbold eller lign. holdsport.

Pin It on Pinterest