Esthers team

Esther har et team af yderst kompetente folk i ryggen

Esther Sabine Baltzer

Sports performance coach, personlig træner og løbeinstruktør

Jeg elsker at bevæge mig og brænder for, at formidle glæden ved motion og sund livsstil videre til andre.

Jeg er formidler med stort F og er så heldig at være selvstændig med netop det som jeg brænder for. At få mennesker til at nå deres mål og tror på at de er i stand til at gøre ting de ikke turde håbe på.

Det er vigtigt for mig, at du når dine mål, ser resultater, samtidig med at du oplever glæden ved at træne. Det er glæden ved træning der på sigt holder din motivation oppe. Det er ”lysten der driver værket”, og det skal være lysten til at træne der driver dig, og ikke din dårlige samvittighed! Sammen knækker vi koden og finder frem til dit indre drive, så du opnår de resultater du ønsker dig! Jeg er overbevidst om, at alle kan lære at elske at træne. Nogle har bare brug for hjælp til at komme i gang eller komme videre i sin træning.

Din tid er kostbar, derfor er det vigtigt for mig, at træningen er målrette og effektiv. Jeg går ind for at arbejde med kroppen, og udvikle den. Det handler om at finde ud af hvad der fungere for netop dig. Ingen mennesker eller kroppe er ens – der er ikke én  måde der fungere for alle. Derfor er mit udgangspunkt altid i dig. Det handler om, at elske at bruge det man har – at blive den bedste udgave af sig selv.

Jeg ønsker, at du afslutter dit for løb hos mig med en succesoplevelse – nemlig at du har opnået dine mål, har fået troen på, at du godt kan, samt lysten til at udfordre dig selv fremover!

  • Styrke 80% 80%
  • Vægttab 85% 85%
  • Kost 75% 75%
  • Kondition 90% 90%
  • Fart 90% 90%
  • Mobilitet 80% 80%

John Allan Jessen

Personlig træner

“Jeg har altid været vild, med at røre mig, og kaste mig ud i tossede projekter, og det har indtil videre resulteret i, at jeg har gennemført to halve Ironmans i Århus, og sågar også den fulde distance i København, i 2012. Derudover, har jeg generelt bare været bidt af en gal løber i en del år, med en del halve marathons på samvittigheden, og var desuden så heldig, at kunne være med til at fejre, Berlin Marathons 40 års jubilæum. “

Træning har været en del af mit liv, siden ungdommen, hvor jeg spillede basketball i mange år, og da jeg startede min militærkarriere i 2004, fandt jeg styrketræningen. Denne har jeg været vild med, lige siden, hvor jeg også har haft mit indtog i crossfittens verden.

John er uddannet diplomtræner inden for styrketræning og personlig træning, igennem Dansk Idræts Forbund, på Aalborg sportshøjskole. Her har han arbejdet med alt fra generel styrketræning, sportsspecifik styrketræning til politiatleter som skal trænes op til politiets fysiske optagelsesprøve.

John har tidligere arbejdet 6 år som soldat, han er motiverende, forstående og pisse hård. Han har styr på teknik, og er i stand til at se, hvad dit potentiale er og få dig derhen.

“Der findes ikke nogen bedre fornemmelse end, når man kan se fremskridt i noget, man har arbejdet sig frem mod sammen.”

  • Styrke 100% 100%

Pin It on Pinterest