Slut med ondt i maven

dec 8, 2015bootcamp, estherbaltzer, KICKSTART, kost, louisesand, nyheder, styrke, træning

I november 2015 valgte Clare at tilmelde sig KICKSTART BOOTCAMP.

Hendes resultater er fantastisk. Hun er kommer i langt bedre form, har tabt sig og blevet stærkere. Men det er ikke det vi vil fremstille i dette blog indlæg. Hvad Clare har opnået er virker skønt. Læs om hendes oplevelse her:

“De sidste par år har jeg givet op på mig selv hvad angår træning og sund kost. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men fordi jeg er blevet bremset af en ting: min overproduktion af mavesyre. Rent fysisk har det medført ubehag i kroppen på daglig basis, opkast ugentligt, samt en konstant følelse af træthed.

Mentalt har det næsten været værre, da alle de fysiske bivirkninger har medvirket at jeg ikke har haft overskud til ting som at tage ud med veninder, koncentrere mig længe af gangen og at nyde mig selv. Efter undersøgelser hos læger og specialister, var der et punkt hvor jeg gav op på det. Den medicin jeg havde til rådighed virkede okay, lige her og nu, men desværre ikke på længere sigt og jeg kunne mærke at min krop begyndte at blive afhængig af medicinen. Som 19-årig var det ikke optimalt for mig at gå og proppe mig med piller tre gange om dagen.

For lidt over en måned siden bestemte jeg mig så for at deltage på Kickstart Bootcamp i november måned. Egentlig ikke med et formål om at det skulle ændre på min mavesyre, men mere bare det at gøre noget godt for mig selv. Det skulle så vise sig at gøre en langt større forskel, end hvad jeg lige havde regnet med.

Træning 4x i ugen, samt en mere sammenhængende kost har resulteret i at jeg ikke har taget en eneste pille i over 3 uger! Det er altså over 60 piller min krop ikke har haft brug for. Det har vist at jeg har fået meget mere ud af bootcampen, end hvad jeg havde turde drømme om. Det fysiske og mentale hænger sammen og nu hvor min krop er har det bedre, følger sindet automatisk med.”

Clara

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere nyheder fra bloggen

Rå energi til at booste din råstyrke

Spis frugt og mange grøntsager for at opretholde eller opnå en sund livsstil. Det kan være en fordel at spise noget af de 600g frugt og grønt, som er anbefalet af Fødevarestyrelsen, som friske rå grøntsager. Det sparer tilberedningstid og er supersundt. Frugt og grønt er sundhedsfremmende og med til at forebygge livsstilssygdomme. Det mætter længere end forarbejdede grøntsager og er dermed med til at holde eller opnå en sund vægt.

Pin It on Pinterest