Team Kickstart – Mød John Allan Jessen

nov 1, 2015bootcamp, KICKSTART, nyheder, styrke, træning

John er træner på KICKSTART BOOTCAMP og er ved at færdiggøre sin træner uddannelse i Aalborg. Når han er tilbage til juni er det muligt at få personlig træning af denne super stærke mand!

Når man spørger John om hvorfor han træner, svare han:

“Jeg har altid været vild, med at røre mig, og kaste mig ud i tossede projekter, og det har indtil videre resulteret i, at jeg har gennemført to halve Ironmans i Århus, og sågar også den fulde distance i København, i 2012. Derudover, har jeg generelt bare været bidt af en gal løber i en del år, med en del halve marathons på samvittigheden, og var desuden så heldig, at kunne være med til at fejre, Berlin Marathons 40 års jubilæum. “

Træning har været en del af mit liv, siden ungdommen, hvor jeg spillede basketball i mange år, og da jeg startede min militærkarriere i 2004, fandt jeg styrketræningen. Denne har jeg været vild med, lige siden, hvor jeg også har haft mit indtog i crossfittens verden.

John er uddannet diplomtræner inden for styrketræning og personlig træning, igennem Dansk Idræts Forbund, på Aalborg sportshøjskole. Her har han arbejdet med alt fra general styrketræning, sportsspecifik styrketræning , til politiatleter som skal trænes op til politiets fysiske optagelsesprøve.

John har tidligere arbejde 6 år som soldat, han er motiverende og forstående og pisse hård. Han har styr på teknik og er i stand til at se hvad du er i stand til og få dig derhen.

“Der findes ikke nogen bedre fornemmelse, end at man kan se fremskridt, i noget man har arbejdet sig frem til, sammen.”

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Uddannelse:

  • Personlig træner
  • Strength and conditioning coach (Sportsspecifik træner/fysisk træner)
  • Læge examineret Fysiurgisk Sportsmassør

Bedste resultat:

Da jeg i 2012 gennemførte Challenge Copenhagen (Ironman)

Bedste træningsoplevelse:

Hver gang jeg laver en lækker tung PR i min træning

  • Styrke 90% 90%
  • Eksplosivitet 60% 60%
  • Mobilitet 50% 50%

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere nyheder fra bloggen

Rå energi til at booste din råstyrke

Spis frugt og mange grøntsager for at opretholde eller opnå en sund livsstil. Det kan være en fordel at spise noget af de 600g frugt og grønt, som er anbefalet af Fødevarestyrelsen, som friske rå grøntsager. Det sparer tilberedningstid og er supersundt. Frugt og grønt er sundhedsfremmende og med til at forebygge livsstilssygdomme. Det mætter længere end forarbejdede grøntsager og er dermed med til at holde eller opnå en sund vægt.

Pin It on Pinterest